Be kell vallanom, szeretem az újragondolt magyar konyhát. Tetszik, ha a klasszikus ízek mellé különleges tálalás párosul, vagy éppen a hagyományos ízeket turbózzák fel extrákkal. A Seasons Bistro hellyel-közzel ezt próbálja megvalósítani.
A gulyáslevesük ízes, tudja, amit egy gulyáslevesnek tudnia kell, de semmi különleges. Vártunk volna valami csavart.
Kóstoltuk még a kacsamellet, édesburgonyával, vajbabbal, fokhagymával és pecsenyelével. Összességében egy jó étel, bár mi jobban értékeljük, ha a kacsamell roséra van sütve.
A pirított libamájtól, karfiol texturákkal és szarvasgomba krémmel sokat vártunk. A libamáj kissé túlkészült, de a karfiol textúrák jók. Sajnos a tányér összességében nagyon zsíros volt. Ha ezt ellensúlyozták volna valamivel, szavunk sem lehetett volna.
A kiszolgálás átlagos. Nem ez lesz a kedvenc helyünk, de összességében nem rossz.