Habár a Gozsdu-udvar nagyon felkapott, érdemes egy utcát menni, és inkább a Lou Lou francia étteremben ebédelni/vacsorázni.
Már belépéskor nagyon kellemes érzésem volt, figyelmes alkalmazottak fogadtak. Miután körbenéztem jött a következő meglepetés: a belső tér pazar, az egyik legkiválóbb ízléssel berendezett étterem - szerintem.
Kacsamájhabbal indítottam, mely ízletes volt, ám az édes ízek a tányéron túlsúlyban voltak.
Ezután a már klasszikussá vált Lou Lou fogással folytattam, mely friss kecskesajtból, klorofil püréből, kerti zöldekből állt. Alapvetően minden elem rendben van, friss, finom, de a tányér befejeztével mégiscsak némi hiányérzetem támadt. A hiányérzet abból adódott (és ezt a következő fogásnál is tapasztaltam), hogy az elemek külön-külön rendben vannak, de valahogyan nem állnak össze egy kerek egésszé. Ha ezen dolgoznának egy picit, verhetetlenek lennének.
Főételként kacsacombot ettem, Robuchon burgonyapürével, pecsenyelével. Összességében tetszett, de a korábban említett harmóniát a tányér elemei között hiányoltam.
A Lou Lou luxuskörnyezetben, remek alapanyagokból készült ízletes ételekkel és baráti árakkal várja a vendégeit. Mindenképpen kötelező!
Update: az hely megszűnt, helyén a Márga étterem van.