Csodálatos környezetben varázsol el minket a Château Visz Hotel & Étterem. Kiváló hely a kikapcsolódni vágyóknak, és azoknak is, akik finom ízeket kóstolnának. Fix 3-4-5-6-7 fogásos menük közül választhatunk, amely menük ára meglehetősen borsos. Cserébe viszont friss alapanyagokból készült, egészen kellemes fogásokat és figyelmes kiszolgálást kapunk.
Curry-s kenyérrel indítottunk, melyhez belga vajat tálaltak. Erről legyen elég annyi, hogy otthon azóta is kísérletezek a kenyér receptjével - sajnos nem túl sok sikerrel. Fantasztikus és ötletes.
Fogas gőzölve volt a következő fogás. Meglehetősen jellegtelen ízű, a mártás feldobja némileg.
A káposztás-málnás gazpacho véres hurkával egy meghökkentő fogás. A leves valódi ízorgazmust kínál, a hurka viszont csalódás, tolakodó az íze, és a leveshez sem illik.
Mangalicafalatokkal, vichysoisse-al, dinnyével folytattuk. A hús jól fűszerezett, ám rágós, az émelyítő dinnyeíz pedig elnyom minden mást. A vichysoisse finom.
Karamelconsomméval, passionfruitos madártejjel, bonbonnal, és eperrel zártuk a sort. Bátor, fűszeres ízek jelentek meg a tányéron, melyek tökéletes harmóniában voltak egymással.
Bár az előétel és a desszert remek volt, a többi fogás nem varázsolt el. Kicsit olyan érzésem volt, hogy ennek az étteremnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Átlagon felüli, de nem hibátlan. Többet vártam.