Össz pontszám: 32
Enteriőr
Kiszolgálás
Alapanyagok minősége
Ételek
Ár/érték arány
Aranyszarvas Vendéglő (bezárt)
Sok hűhó semmiért.

Az Aranyszarvas Vendéglő hangulatos terasszal és kifinomult belső térrel várja látogatóit. 

A szerviz rendben van, hozza, amit egy ilyen szintű étteremtől el lehet várni.

És sajnos ezek a legjobbak, ami az Aranyszarvasról elmondható. 

A felszolgáló javasolta, hogy vadételeik közül mindenképpen kóstoljunk, hiszen abban a legerősebbek. Ehhez képest a vadas mártással készült szarvas teljesen átlagosra sikerült, ilyet bármelyik egyszerű falusi vendéglőben képesek produkálni.

Miután kipróbáltuk a kacsamellet is, rájöttünk, miért javasolták a szarvast. Azért, mert a kacsamell még annál is rosszabb volt. Egyedüli plusz, hogy roséra sült, de ettől függetlenül rágós, és kellemetlen. Nem csak az elkészítéssel, de az alapanyaggal is problémák vannak. Reméltem, hogy a köret javít valamit rajta, de az a rengeteg féle íz és textúra, amit kísérőként kapunk, minden koncepciót nélkülöz. Nem tudom, kóstolta-e ezt az ételt a séf korábban, mert ha megtette volna, biztosan nem teszi fel ilyen formában az étlapra.

Sajnálom, hogy így kell nyilatkoznom az Aranyszarvasról, hiszen nagy reményeket fűztem hozzá a róla hallottak alapján. Meglehet, hogy rossz napjuk volt a konyhán, és sokkal jobban főznek annál, mint amit tapasztaltunk, de a vendéglátásban mindig ugyanazt a minőséget kell nyújtani.

Update: az Aranyszarvas étterem bezárt.